تعریف و مشخصات دستگاه فلافل زن
فلافل یک ساندویچ ساده و بسیار خوشمزه است که نه تنها در ایران بلکه در کشورهای همسایه نیز بسیار محبوب است و یکی از قدیمی ترین ساندویچ های ایرانی به حساب می آید. فرمول تهیه این غذای خوشمزه برای عموم آشکار نیست و برای تهیه فلافل با ترافیک بالا و در مدت زمان کوتاه به دستگاه فلافل نیاز است تا مشتریان بیشتری بتوانند پاسخگو باشند.
دستگاه فلافل در دسته تجهیزات فست فود و تجهیزات آشپزخانه صنعتی در ساندویچ ، فست فود ، کیترینگ و فلافل مورد استفاده قرار می گیرد. برای تهیه تعداد کمی از مدل فلافل ماده استفاده می شود ، اما اگر فست فود و ساندویچ فروشی شما تعداد زیادی مشتری دارد که نیاز به تهیه تعداد زیادی فلافل در یک ساعت دارند ، مدل کوچک این محصول توصیه نمی شود .
فلافل دستی برای مصارف خانگی مناسب است و برای مصارف صنعتی و فروشگاههایی که فلافل درست می کنند و آن را در رستوران های فست فود سرو می کنند مناسب نیست و دستگاه فلافل اتوماتیک می تواند تعداد زیادی فلافل در ساعت بسازد. این محصول در سالهای اخیر مورد استقبال بی شماری از مصرف کنندگان فلافل قرار گرفته است.
در مدل فلافل رومیزی اتوماتیک سرعت تولید آن 100 قطعه در ساعت است و تمام قطعات مورد استفاده در ساخت این دستگاه از فولاد ضد زنگ ساخته شده است که پس از مصرف به راحتی قابل شستشو می باشد که از نظر بهداشتی بسیار مهم بیش از هر چیز ، استفاده از این محصول بسیار آسان است و به دانش خاصی احتیاج ندارد.
قالب دستگاه فلافل زن رومیزی اتوماتیک 1400 فلافل در ساعت است که نیازی به مداخله دستی ندارد. این دستگاه مصرف بسیار کمی دارد و مصرف آن توسط 220 وات برق شهری و تک فاز تامین می شود. سرخ کن این دستگاه پس از پر شدن به طور خودکار خاموش می شود و ظاهر فلافل ها و وزن آنها یکنواخت است.
قالب این دستگاه ساده و به صورت آجرکاری است و بنا به درخواست مشتری قابل تغییر است. این محصول دارای کیفیت بالا و بدون دخالت دستی و همچنین عدم نیاز به نیروی کار باعث افزایش کارایی آن می شود ، همچنین مدت زمان کارکرد این دستگاه دارای تایمر است و شما ظاهری بسیار زیبا طراحی شده دارید.
جهت خرید محصول از بازار طلایی اینجا کلیک نمایید.